Tarieven

Aan deelname aan de activiteiten van Ons Raadhuis is een eigen bijdrage verbonden, net als wanneer u naar bijvoorbeeld een sportschool of cursus zou gaan. Door subsidies zoals die van het Innovatiefonds van de gemeente Rheden en van Fonds Nuts Ohra, kunnen we deze eigen bijdrage laag houden. U kunt de eigen bijdrage betalen door een strippenkaart (3 of 8 strippen) te kopen of een maandabonnement.

Strippenkaart

U kunt een losse strippenkaart kopen voor 7,50 (3 strippen) of 20,00 (8 strippen). Daarmee kunt u dan vrijblijvend af en toe aan een activiteit naar keuze meedoen. Ook kunt er er een lunch mee betalen.
Bezoekers die in bezit zijn van de Gelrepas, ontvangen korting op de 8-strippenkaarten. Hiervoor betaalt u met de Gelrepas geen 20,00, maar 10,00. Per maand mag u maximaal 2 8-strippenkaarten per persoon aanschaffen.

Basisabonnement:

Een basisabonnement kunt u per maand aanschaffen. Het abonnement is op elk moment opzegbaar. Wilt u een dagdeel per maand komen, dan kost dat 20 euro (dus 5 euro per keer). Inclusief lunch kost dit abonnement 30 euro per maand. Met het basisabonnement kunt u aan alle vaste activiteiten meedoen. U kunt kiezen wat u wilt; gym, dans, schilderen, Tai Chi, yoga, gespreksgroepen etc. De activiteiten zijn elke dag anders; u kunt deze zien op de agenda die we gaan ophangen in Ons Raadhuis zelf en straks op deze site onder het tabje ‘agenda’.

Extra abonnementen:

Daarnaast worden er in de toekomst ‘extra abonnementen’ opgezet; bijvoorbeeld een extra cursus of excursie. U zult op deze plaats op de website daar dan meer informatie over vinden.

20160712_115114a