Foto’s van het bezoek van de burgemeester op 16 maart 2018

Burgemeester Carol van Eert en wethouder Constans Pos bezochten vrijdag 16 maart Ons Raadhuis.


Omdat Carol van Eert pas kort burgemeester is van de gemeente Rheden, wil hij deze beginperiode vooral gebruiken om kennis te maken met allerlei initiatieven in de gemeente.
De aanwezige gasten werden deze bijzondere dag getrakteerd met gebak bij de koffie ter ere van het bezoek van de burgemeester.

 Rondleiding & broodmaaltijd
Om 11.00 uur werden de burgemeester en de wethouder ontvangen door bestuurslid Ester Bertholet, initiatiefneemster van Ons Raadhuis.
Ze kregen een rondleiding door Ons Raadhuis; ook bestuurslid Tera Stuut was hierbij aanwezig.

Na de rondleiding namen de burgemeester en de wethouder om 12.30 uur deel aan de lunch samen met de aanwezige gasten, en kon men tevens kennismaken.

 Ons Raadhuis
Ons Raadhuis is gevestigd in de oude pastorie in de Emmastraat in Velp en organiseert activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar. Dit ontmoetingscentrum bestaat nu twee jaar en inmiddels weten veel bewoners uit Velp en omgeving deze plek te vinden voor een van de activiteiten, zoals schilderen, Tai Chi, schaken, ballet, meditatie en boetseren of voor een lezing, muziekvoorstelling of gespreksgroep. Ook kan men zo binnenlopen voor een kopje koffie en een praatje. Voor meer informatie en de agenda, kijk op www.onsraadhuis.com.

Naar overzicht van alle foto’s