Ons Raadhuis

Sinds 1 maart 2016 is in de pastorie in de Emmastraat (ingang Nieuwstraat) Ons Raadhuis gevestigd. In Ons Raadhuis kunt u mensen ontmoeten die vitaal in het leven willen staan.

De activiteiten zijn gericht op u en uw generatiegenoten (55+). De activiteiten die aangeboden (gaan) worden zijn bijvoorbeeld gym/conditieverbetering, Tai Chi, yoga, dansen, koorzang, een muziekgroep, schilderen en boetseren, schaken, bloemschikken en deelnemen aan een lezing of gespreksgroep. Er is een coördinator aanwezig die u ontvangt en die als het nodig is meedenkt en een handje helpt. Niets moet, alles mag. U kunt tussen 9.30 en 16.30 in- en uitlopen wanneer u wilt. U kunt alleen koffie drinken, lunchen of een hele dag meedoen aan de activiteiten.

Elke activiteit kost 2,50 euro en dat regelen we met strippenkaarten of een abonnement. Komt u elke week een dagdeel dan is een maandabonnement van 20 euro handig. Dit abonnement is op elk moment opzegbaar. Mensen die de Gelrepas hebben kunnen daarmee met 50% korting een 8 strippenkaart kopen. Als u meer kunt missen dan de genoemde bedragen bent u vrij om meer te doneren. Met dit extra geld kunnen we nieuwe activiteiten organiseren.

Ons Raadhuis is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open. In de loop van de tijd zal de woensdag daar waarschijnlijk nog bijkomen.

U kunt gewoon eens binnenlopen om te kijken hoe het er uit ziet, waar we mee bezig zijn en eventueel een activiteit op proef mee doen. U kunt ook op een openingsdag bellen naar 026-8449140. Dan zal een van de coördinatoren Thea Verhoef, Irma Smeenk of Yvonne Degens u te woord staan. Voor meer informatie over de activiteiten en de openingsdagen kunt u terecht in Ons Raadhuis en op de pagina activiteiten op deze website.

20170620 120539

Bewegen maar, in de tuin, ook in Ons Raadhuis