Ons Raadhuis

Sinds 1 maart 2016 is in de pastorie in de Emmastraat (ingang Nieuwstraat) in Velp Ons Raadhuis gevestigd. In Ons Raadhuis kunt u mensen ontmoeten die vitaal in het leven willen staan.

De activiteiten zijn gericht op u en uw generatiegenoten (55+). De activiteiten die aangeboden (gaan) worden zijn bijvoorbeeld gym, Tai Chi, schilderen, boetseren, schaken, creatief kleuren, ballet-fitness, meditatie, deelnemen aan een lezing, concert, borrel of gespreksgroep. Er komen steeds nieuwe activiteiten bij, ook op verzoek van onze bezoekers!

Er is een vaste medewerker aanwezig die u ontvangt en die als het nodig is meedenkt en een handje helpt. Niets moet, alles mag. U kunt tussen 9.30 en 16.30 in- en uitlopen wanneer u wilt. U kunt alleen koffie drinken, lunchen of een hele dag meedoen aan de activiteiten.

Elke activiteit kost € 3,30. Dat regelen we met strippenkaarten. De prijs van een 9-strippenkaart is € 30,-, zie de pagina Tarieven. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u terecht in Ons Raadhuis en op de pagina activiteiten op deze website. Kijk ook even op pagina agenda. Daar treft u de agenda’s van de huidige en de komende week aan. U krijgt dan een duidelijke indruk van wat er zoal te doen is in Ons Raadhuis. Het zal u opvallen dat de agenda’s niet elke week hetzelfde zijn. Dat heeft te maken met activiteiten die niet elke week plaats vinden, zoals gespreksgroepen en ook activiteiten die gedurende een korte periode plaatsvinden zoals lezingen. Deze incidentele activiteiten zijn altijd cursief gedrukt. Kijk ook eens op de nieuwspagina.

Ons Raadhuis is van maandag t/m vrijdag open.

U kunt gewoon eens binnenlopen om te kijken hoe het er uit ziet, waar we mee bezig zijn en eventueel een activiteit op proef mee doen. U kunt ook op een openingsdag bellen naar 026-8449140. Dan zal een van de vaste medewerkers u te woord staan.

Bestuur           Privacy         Jaarrekening 2017        Dagelijkse leiding          Fondsen en Sponsors