Laatste Nieuws februari 2019

Persbericht 

Feestelijke opening buurtbieb bij Ons Raadhuis

Op vrijdag 22 februari 2019 om 14.30 uur zal de buurtbieb van Ons Raadhuis officieel worden geopend. Dat wordt gedaan door de in Velp geboren journalist/schrijver John Jansen van Galen.

In de huiskamer van Ons Raadhuis staat vanaf 22 februari een boekenkast met daarin boeken van diverse genres die gratis geleend kunnen worden. Tijdens de openingstijden van Ons Raadhuis is de boekenkast altijd vrij toegankelijk. De kast is mede gevuld dankzij bijdragen van de drie boekwinkels in Velp: Jansen & de Feijter, Bruna en The Read Shop. Als u nog niet bij Ons Raadhuis geweest bent, is dit misschien een goeie gelegenheid om eens kennis te maken met de gezellige en informele sfeer. De koffie staat klaar en er zijn altijd vrijwilligers aanwezig die u graag wegwijs maken.

Naast de buurtbieb kunt u bij Ons Raadhuis terecht voor verschillende activiteiten. De activiteiten zijn gericht op mensen van 55+. U kunt onder meer meedoen met yoga, realistisch kleuren, zingen, sjoelen, meditatie, deelnemen aan een lezing, concert, borrel of gespreksgroep. Ook wordt er iedere dag, tegen een kleine vergoeding, een lunch geserveerd. Meer informatie kunt u vinden op onze website: onsraadhuis.com.

U vindt Ons Raadhuis in de voormalige pastorie van de kerk in de Emmastraat. De ingang zit op Nieuwstraat 1.
U bent op 22 februari om 14.30 uur van harte welkom om de opening van de buurtbieb in Ons Raadhuis bij te wonen. Vanaf 25 februari is de buurtbieb iedere werkdag geopend van 9.30 – 16.30 uur.