Persbericht december 2018

Wat: Expositie Dichter op de koffie
Wanneer: Vanaf 12 december 2018
Waar: Etalages winkels Velp

Het werk van de Geraniumschrijvers hangt op straat deze winter

Wijsheid, humor en verwondering, het is allemaal te vinden in de etalage-expositie van gedichten die het afgelopen najaar geschreven zijn in Ons Raadhuis. 

Vanaf 12 december hangen in verschillende etalages van de Emmastraat, de Wilhelminastraat en de Hoofdstraat in Velp elf bijzondere gedichten van ouderen uit Velp en omgeving (de oudsten zijn in de negentig). Zodra de gelegenheid zich voordoet verenigen schrijvers van Ons Raadhuis zich onder de naam Geraniumschrijvers. Onder die naam brachten zij vorig jaar al het boekje uit ‘Van achter naar voor de geraniums’ en nu dus deze elf gedichten. 

Dit najaar deden zij mee aan het schrijfproject ‘Dichter op de koffie’ van Stichting Vleugelmoer. Ze schreven over thema’s als geluk, dromen, seizoenen, sparen, namen, natuur en vakantie. Beginners en gevorderden pakten hun pen en de geest werd getraind en lenig gemaakt door samen creatief te schrijven. Verhalen doken op en er kwamen gedichten uit tevoorschijn. 

De poëzie zal nog tot half januari te lezen zijn in de etalages van Velp.

Op 11 januari dragen de Geraniumschrijvers van 15.00 tot 16.00 uur voor uit eigen werk in Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1 in Velp. 

U bent van harte welkom om te komen luisteren. 

Ons Raadhuis
Nieuwstraat 1
Velp
www.onsraadhuis.com