Proefles Dance Fit

Proefles Dance Fidoor Marianne de Pagter

Vrijdag 26 oktober 11.15 – 12.15 uur

Marianne de Pagter is artistiek en algemeen leidster van MGDance (een dansschool in Wageningen, Renkum en Oosterbeek). Als bevoegd dansdocente heeft zij al ruim 30 jaar ervaring in het lesgeven aan verschillende doelgroepen op het gebied van dans.
Zij wil graag een proefles ‘Dance Fit’ komen geven om te kijken of haar ervaring en ideeën aansluiten bij wat onze dansende deelnemers willen. En om kennis te maken met Ons Raadhuis.

Marianne de Pagter op haar site www.mgdance.nl over Dance Fit: ‘De door mij ontwikkelde lessen Dance Fit voor senioren zijn bestemd voor mensen die hun lichamelijke conditie willen behouden of verbeteren. We hanteren hierbij een individuele benadering. Ons lichaam is het materiaal. We werken niet met extra’s zoals gewichten en springtouwen. De aanpak gaat uit van de traditionele rek- en stretchoefeningen, waarin alle spiergroepen aan hun trekken komen. Extra aandacht wordt besteed aan buikspieroefeningen en een juiste ademhalings-techniek tijdens de uitvoering van de oefeningen.

Er wordt geïmproviseerd met ruimte, vorm en muziekelementen. Stimulerende muziek en de goede sfeer in de groep maken deze les tot een ontspannende activiteit.
Iedereen is welkom. Aan deze eenmalige activiteit zijn geen kosten verbonden.