Tekenen en schilderen voor beginners

Vanaf dinsdag 4 september 15.15 – 16.45 uur

Altijd al graag willen leren tekenen en schilderen? Dat kan bij de cursus tekenen en schilderen voor beginners door Simone Drenth die start op dinsdag 4 september.

De nadruk van deze achtdelige cursus ligt op het plezier in het tekenen en schilderen.
Ervaring is niet noodzakelijk! Als u nog nooit hebt getekend of geschilderd zal Simone u eerst een aantal basistechnieken aanleren.

Wat u gaat maken, is afhankelijk van uw wensen. Misschien houdt u van landschappen, stillevens, portretten of abstract werken.
U kunt experimenteren met allerlei verschillende materialen, zoals acryl- en olieverf, aquarel, pastel, ecoline, houtskool en andere tekenmaterialen. Ook gemengde technieken zijn mogelijk.

De lessen zijn op dinsdagmiddag 15.15 – 16.45 uur. De kosten zijn 2 strippen (6 euro) per keer, voor ruimte, koffie/thee, materiaal en begeleiding. De cursus loopt tot en met 30 oktober.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simone Drenth is ook docent boetseren in Ons Raadhuis. Haar lessen zijn naast leerzaam (er wordt hard gewerkt) ook heel gezellig. Zij is tevens werkzaam in ziekenhuis Rijnstate als creatief beeldend therapeut en heeft een eigen atelier, Atelier-17 in Rheden.