Wandelgroep door Marga Zoethout

Wekelijks op dinsdagmiddag van 14.45 – 15.30 uur Wandelen kan heel plezierig zijn. Langzaam of snel, alleen of met vrienden, als het kan in een mooie omgeving. Bij wandelen gaat het om genieten van het wandelen. We wandelen om te wandelen, niet om ergens te komen. Bewust van onze ademhaling laten we zorgen van ons afglijden en genieten we van het wandelmoment. Af en toe kunnen we even stilstaan en naar iets moois kijken, een boom, een bloem of een paar spelende kinderen. En als we weer verder willen lopen, doen we dat.

Vanaf dinsdag 8 januari kunt u elke week wandelen in een groep, onder leiding van Marga Zoethout. Om 14.45 uur vertrekt de groep vanuit Ons Raadhuis, voor een wandeling van ongeveer drie kilometer.
Marga is yogalerares. Daarnaast verzorgt zij regelmatig trainingen Mindfulness en werkt ze als coach. In 2017 heeft zij zich gespecialiseerd in coaching voor 55-plussers. Marga houdt enorm van wandelen. Wekelijks is zij te vinden op de Posbank, genietend van de natuur en de wisselende seizoenen. Daarnaast wandelt zij graag in de bergen: de Alpen, de Dolomieten, de Himalaya… als er maar bergen zijn.

Als u interesse heeft, bent u (met of zonder hulpmiddel) van harte welkom om mee te wandelen. De kosten zijn 1 strip (3 euro) per keer.

Binnen de perken zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten

~ J.A. Deelder ~