Wat doet het met je als je ouder wordt?

Op maandag 12 maart van 14.00 tot 15.00 uur start Alphons Ensink een gespreksgroep over het thema ‘oud zijn’. In een serie van zeven gesprekken gaat het over zaken die typisch zijn voor het ouder worden. Zoals verlieservaring , schuldgevoel, er alleen voor staan, loslaten van wat eens zo vertrouwd was, het zware mantelzorgen, het niet herkennen en begrijpen van het gedrag van uw partner, of geclaimd worden door vriend, vriendin of buurvrouw. Maar ook meer rust, inzicht, ervaring, geduld en wijsheid zijn kenmerkend voor het ouder worden. .

Als u het fijn of interessant vindt om met anderen te praten over het ouder worden is de gesprekgroep ‘Wat doet het met je als je ouder wordt’ van Ons Raadhuis misschien iets voor u. Uw groepsgenoten zullen uw ervaringen en kwesties herkennen en u zult steun ondervinden. Gespreksleider Alphons Ensink geeft informatie en inzicht in uw persoonlijke ervaring en bijvoorbeeld gedrag van partner of andere familielid dat kan samenhangen met ziektebeelden.
Alphons is maatschappelijk werker bij praktijk ouderengeneeskunde Bertholet te Velp. Hij heeft jarenlange ervaring met begeleiding, supervisie en training in de ouderenzorg.
De gespreksgroep is om reden van privacy en vertrouwdheid vanaf de tweede bijeenkomst een besloten groep. De gespreksgroep komt eens in de twee weken bij elkaar op de maandagen van 14.00 uur tot 15.00 uur. Er zijn in totaal 7 bijeenkomsten.

Kosten 1 strip (€ 3,00) per keer.
Dag: maandag 14.00 – 15.00 uur
Data: 12 en 26 maart, 9 en 30 april, 14 en 28 mei en 11 juni.

Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1, 6881 SK Velp.
Voor informatie: 026-8449140 of
info@onsraadhuis.com