Workshops taart-decoreren en high-tea

Rond de feestdagen zijn er meestal workshops taart decoreren. Die worden gegeven door Ietje Sans. Deze activiteit kost drie strippen (10,50 euro), maar dan neem je ook wel een heerlijke taart voor acht personen mee naar huis. De biscuits zijn al gebakken. In de workshop wordt de taart bekleed en gedecoreerd, alles is voorbereid en gebruiksklaar aanwezig, zoals fondant, slagroom, crème en decoratiemateriaal.
Daarnaast is er om de zoveel tijd een high-tea waarvoor ingetekend kan worden.

Hou voor de data van de taartworkshops en de high-tea het rooster op de website in de gaten . Of loop af en toe eens binnen in Ons Raadhuis om het papieren weekrooster op te halen. Als er een workshop is, is er een week van te voren een flyer beschikbaar.

De dagen variëren. De workshops en high-tea zijn op dagen en tijden dat er ruimte is in het rooster.