Op zaterdag 21 december is de tweede editie van de Posbank Kerstwandeling. Aan de eerste editie in 2018 namen 700 personen deel!
Je loopt in groepen van 30-50 personen over het prachtige parcours op de Posbank. Wandelend door de mooie heuvels kun je genieten van vijf mini-voorstellingen die alle op een unieke en originele manier invulling geven aan de Kerstgedachte.

De wandeling is uitermate geschikt voor deelnemers van Ons Raadhuis! Vanaf de parkeerplaats bij de Posbank wordt je met een busje naar het hoogste punt gereden. Van daar uit loop je alleen maar naar beneden. De tocht langs de taferelen neemt een uur in beslag en eindigt in de Schaapskooi. Vanaf de Schaapskooi rijden busjes je weer terug naar de parkeerplaats.

Met de wandeling draagt je bij aan het werk van goede doelen-organisaties. De opbrengst zal gelijkelijk worden verdeeld over drie organisaties. En Stichting Ons Raadhuis is één van die goede doelen!! De twee anderen zijn Stichting Natuurmonumenten Velp en de Rhedense Schaapskudde. 

De wandeling is een initiatief van Rotaryclub Rheden-Rozendaal.
De inschrijving is geopend. Zie ook https://deposbankkerstwandeling.nl/