Afgelopen maandag 25 november heeft Ester Bertholet het Behandelpaspoort gelanceerd. Dat deed ze in Ons Raadhuis. Ze heeft het ‘Behandelpaspoort’ ontwikkeld om een handvat te bieden voor een gesprek over behandelwensen en om ze te kunnen opschrijven . Denk aan een gesprek over een voorkeur voor behandeling met minder medicijnen, maar ook voor wensen ten aanzien van reanimatie en levensverlengende behandelingen.

De lancering was onder andere in Ons Raadhuis omdat een groep deelnemers heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van het paspoort. Zij kregen allemaal een eerste exemplaar van het paspoort uit handen van Ester Bertholet.

Het paspoort is in Velp verkrijgbaar bij boekhandel Jansen & de Feijter en bij de apotheek in het Gezondheidscentrum. U kunt het paspoort ook kopen op de site www.behandelpaspoort.nl.

Medewerkers van EenVandaag maakte TV-opnames. Het item zal op vrijdagavond 29 november in de aflevering van 18.15 uur te zien zijn.