Het is al weer ruim 5 weken geleden dat we onze deuren hebben gesloten. En we hebben al die tijd niet stilgezeten.
We bellen, mailen en appen met onze deelnemers , vrijwilligers en docenten. De activiteiten Ki, meditatie en Denkgesprekken zijn voor mensen die dat willen op internet via het programma Zoom. De activiteiten creatief en realistisch kleuren gaan door doordat docente Angelique Krijnen elke maand weer een nieuw thema bepaalt en een kleurtekening mailt. Mensen die in de regel op vrijdag lunchten krijgen hun lunch, inclusief tonijn-ei-salade, thuisbezorgd door Ietje of Coby.

En verder zijn we aan het brainstormen. Hoe kunnen we ons voorbereiden op de anderhalvemetersamenleving als we weer open mogen? Wij hebben daar wel ideeën over, maar we horen die van jullie ook heel graag.Wil je ons laten weten wat jij belangrijk vindt in de anderhalvemetersamenleving in Ons Raadhuis?

We moeten anderhalve meter afstand houden en veel aandacht geven aan allerlei hygiëne-maatregelen. Hoe ziet dat er in de praktijk uit? En gaan jullie komen of blijven jullie voor de zekerheid liever thuis?

Heb je ideeën of wensen ? Laat het ons weten! Bel naar 026-8449140 of mail naar info@onsraadhuis.com