Ons Raadhuis blijft actief in coronatijd

Hoewel Ons Raadhuis voor bezoek gesloten blijft, zijn er toch enkele activiteiten die doorgaan of nieuw worden opgestart. Meestal wel in aangepaste vorm.
Zo hebben twee vrijwilligers al in de eerste sluitingsweek het initiatief genomen om de vrijdaglunch voort te zetten. Maar dan door het bezorgen van een lunchpakket bij de gebruikelijke deelnemers. Elke vrijdagochtend wordt de lunch klaargemaakt. Die bestaat onder andere een heerlijke tonijn-ei-salade die elke vrijdag wordt gemaakt. En naast broodjes is er altijd iets lekkers als een gebakje of een plak cake. De lunchpakketten worden vanaf half twaalf rondgebracht bij 12 mensen in Velp en Rheden.
Zo wordt er ook contact gehouden met een aantal vaste bezoekers. Want dat is wat de meeste bezoekers aan Ons Raadhuis missen: het sociale contact.