Nieuwe tuinbanken

Sinds woensdag 27 mei kunnen de deelnemers van Ons Raadhuis heerlijk relaxen op de tuinbanken die door een docent en leerlingen van het ReVaBo Oosterbeek zijn gemaakt. ReVaBo is de afkorting van Regionale Vakopleidingen in de Bouw. Docent Gert Blotenburg ontwierp de banken. En kwam ze zelf met directeur Piet Koppelaar brengen. Ze kregen een Raadhuis-taart mee terug naar de opleiding.  

Het hout komt deels van Hans van Lochem Bouw uit Rheden en van ReVaBo zelf. Het project om het bedrijf en de opleiding te laten samenwerken om banken voor Ons Raadhuis te maken is een initiatief van de Arnhemse Uitdaging.

De timing kon niet beter. Ons Raadhuis gaat op dinsdag 2 juni weer open. Heel voorzichtig met eerst alleen maar besloten koffiebijeenkomsten. Die zijn bij mooi weer in de tuin. Want in deze corona-tijd is het veiliger om buiten met elkaar te zijn dan binnen. En dan komen de twee nieuwe banken goed van pas. Op de foto’s het moment dat de banken bij Ons Raadhuis worden afgeleverd.