Hier de tekst van de advertentie voor een nieuwe penningmeester voor het bestuur van Ons Raadhuis.


Heeft u kennis en ervaring met financiën? En kunt en wilt u wat van uw tijd inzetten voor een maatschappelijke organisatie?
Ons Raadhuis is op zoek naar een enthousiaste

Penningmeester (M/V)

Ons Raadhuis in Velp is een bruisend activiteiten- en ontmoetingscentrum voor 55plussers. Het is in een aantal jaren uitgegroeid tot een waardevolle voorziening in de Gelderse gemeente Rheden e.o.

Ons Raadhuis is geen gewone gezelligheidsvereniging, buurthuis of inloophuis. Maar het is ook geen dagbesteding. Ons Raadhuis bevindt zich, als tussenvoorziening,  daar net tussenin.

Het is een  leuk en zeer succesvol burgerinitiatief met in 2019 per week het klinkende resultaat van gemiddeld 365 betrokken, merendeels alleenstaande, zelfstandig wonende ouderen van gemiddeld 77 jaar die Ons Raadhuis bezochten voor een activiteit. De deelnemers zijn zeer tevreden over de aangeboden informele en boeiende activiteiten.

Het 5-koppige bestuur van Ons Raadhuis is vanwege het vertrek van de huidige penningmeester op zoek naar een nieuwe penningmeester.  De penningmeester verricht de volgende taken:

  • Doet betalingen in nauwe samenwerking met de coördinator
  • Onderhoudt contact met het accountantskantoor en verzorgt in elk geval de jaarrekening
  • Onderhoudt contact met het administratiekantoor
  • Controleert de salarisadministratie
  • Houdt de verzekeringen in de gaten
  • Houdt de algehele financiële situatie in de gaten
  • Draagt bij aan subsidie-verantwoordingen

De bestuursleden van Ons Raadhuis zijn vrijwilligers.

De penningmeester kan het beste uitgaan van een inspanning van 4 uur per week.

Heeft u belangstelling voor deze vrijwilligerstaak? Wilt u graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Ons Raadhuis en het voortbestaan ervan? Stuur dan een mail naar info@onsraadhuis.com of bel naar 026-8449140.
Voor meer informatie over het bestuur kunt u bellen met Herma Barnhoorn, voorzitter van het bestuur. Op maandag, donderdag en vrijdag, mobiel 06-22482544 of barnhoorn@eenplus.nl.

Ons Raadhuis Nieuwstraat 1   6881 SK Velp 026-8449140 www.onsraadhuis.com info@onsraadhuis.com