Open op maandag en donderdag voor koffie/thee en lunch

Vrijdag 15 januari vergaderde het bestuur van Ons Raadhuis. Eén van de agendapunten was de huidige openstelling van Ons Raadhuis en de ervaringen tot nu toe.
Vanaf dinsdag 5 januari tot en met vandaag vrijdag 15 januari zijn er 65 bezoeken geweest door 30 verschillende deelnemers. Dat betekent dat de andere 220 deelnemers niet komen maar ook geen contact hebben met Ons Raadhuis.
Verder heeft een aantal vrijwilligers laten weten dat ze een tijdje stoppen in Ons Raadhuis. Zij willen deze fase van de corona-crisis afwachten.

Om deze redenen heeft het bestuur het volgende besloten:
Ons Raadhuis is vanaf maandag 18 januari geopend op maandag en donderdag, 10.30 – 14.30 uur voor koffie/thee, lunch en koffie/thee.
Die lunch moet je zelf meenemen. Die wordt vanwege de aangescherpte maatregelen niet meer door de vrijwilligers gemaakt.

Voor zowel de koffie-bijenkomsten als de lunch moet je je van te voren aanmelden. Bij de lunch zijn er maximaal 8 plekken. voor de koffiebijeenkomsten geldt dat er elk moment niet meer dan 8 deelnemers in de zaal mogen zijn. Je kunt spontaan langs komen maar er is een kans dat het vol is. Van te voren aanmelden is veel veiliger.
Voor de koffie, thee en melk bij de lunch vragen we een euro.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag hebben de medewerkers samen met vrijwilligers en docenten de tijd om met iedereen te bellen.
Jullie kunnen ook zelf bellen. Er kan in elk geval elke doordeweekse-dag gebeld worden naar het telefoonnummer van Ons Raadhuis 026-8449140.
Deze aanpak handhaven we in principe zo lang deze lockdown duurt.

We willen het liefst met IEDEREEN contact in deze vreemde lastige tijd.