Vragenlijst voor bewoners van gemeente Rheden naar hulp

De gemeente stuurde ons de link naar een vragenlijst die bestemd is voor alle inwoners van de gemeente Rheden. Wat ze willen weten is wat jullie ervaring is met ‘informele cliëntondersteuning’ of ‘onafhankelijke cliëntondersteuning’. Wat is dat?
Dat is hulp door vrienden, vriendinnen , familie, buren of kennissen bij je zoektocht naar informatie, steun of hoe je iets aan moet pakken.
De gemeente heeft natuurlijk professionals in dienst voor cliënt-ondersteuning. Maar ze zijn ook benieuwd of het ook in de buurt- of inloophuizen gebeurd.

Wij weten dat dat in Ons Raadhuis wel het geval is. Wij horen van mensen die elkaar naar het ziekenhuis rijden of juist weer ophalen, elkaar bezoeken bij ziekte, elkaar helpen met informatie zoeken of meegaan naar lastige gesprekken.

Bij deze de uitnodiging van de gemeente om de vragenlijst in te vullen. duurt 10-15 minuten.

Vragenlijst voor inwoners en informele ondersteuners over onafhankelijke cliëntondersteuning<https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1e1x7_i9KiJu_1mxBuXK8XJJrYUc0a450-eheFINaVt04dw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&usp=mail_form_link>