2000 euro Covid-subsidie van gemeente Rheden

Afgelopen jaar hadden we extra uitgaven in verband met het voorkomen van corona-infectie. Denk aan de dispensers die we aan de muren hebben hangen met desinfecterende vloeistof. Aan de flacons met alcohol die op veel plekken staan. Aan de dispensers voor de papieren handdoekjes op de toiletten, de mondkapjes, handschoenen en schoonmaakdoekjes. En al die andere materialen en middelen die we nog steeds hard nodig hebben.

De gemeente Rheden heeft begin dit jaar een regeling geopend voor alle organisaties in het Sociale Domein om subsidie aan te vragen voor deze ‘geleden coronaschade’. Met een maximum van 2000 euro per organisatie. Wij hebben een verzoek om maximale subsidie ingediend .

En die aanvraag is gehonoreerd. We zijn de gemeente Rheden zeer erkentelijk voor het mogelijk maken van deze subsidie.