Thea Verhoef met pensioen

Beste allemaal,

Het ongelofelijke gaat gebeuren. Thea gaat met pensioen. En best snel want de tweede week van augustus is haar laatste werkweek!
We hebben afgesproken dat we op dinsdag 10 augustus afscheid nemen.
We willen haar natuurlijk graag iets leuks meegeven.

Op dinsdag 10 augustus is er tussen 13.30-14.30 een concertje door SolLaSido.
Vanaf 15 uur nemen we afscheid.
Dan is er tijd voor praatjes en kadootjes.

Voor kadootjes hebben we het volgende bedacht:
We willen Thea een mooi bedrag meegeven waar ze zelf een kadoo voor kan kopen. Met het liefst een kaartje erbij. Dat kan in de doos die in de Mariazaal staat (zie foto).

Verder willen we jullie vragen een A4-tje in te leveren. Dat betekent dat je een velletje A4 maakt met erop wat je maar wilt voor Thea. Een gedicht, tekeningen, foto’s. In de papiersoort die je zelf kiest; wit, gekleurd, kopieerpapier, karton. Aan één kant of aan beide kanten volgeschreven of volgeplakt maakt niet uit is allemaal goed.
Er ligt een map klaar met insteekhoesjes waar je A4-tje in kan.

We willen hierbij iedereen, deelnemers, vrijwilligers en docenten, van harte vragen mee te doen.
Vrijdag 23 juli is de laatste dag dat wij open zijn voor de vakantie. Graag vóór die tijd je bijdragen inleveren. Want daarna zijn we twee weken dicht vanwege de zomervakantie. En de dinsdag na de vakantie is het afscheid al!

We weten nu nog niet hoeveel mensen er bij dit afscheid aanwezig kunnen en mogen zijn. Dus het zou fijn zijn als er van veel mensen een afscheidsbijdrage is in de vorm van een envelopje en een A4-tje.