Wat houdt mij bezig?

Deze cursus wordt regelmatig aangeboden bij Ons Raadhuis. Wat houdt dat in?

Aan de hand van je eigen levensverhaal, actuele ervaringen, kunst en elkaars bijdragen, ga je verkennen wat je zo bezig houdt. Je vraagt je af:

  • Wat wil ik met mijn leven?
  • Hoe ziet mijn toekomst eruit?
  • Wat is er nog te kiezen?
  • Wat ga ik doen als ik alleen kom te staan?
  • Durf ik wel te dromen?

Je denkt na. Je ligt er misschien wakker van. Het houdt je bezig. Wil je met de vraag die je bezig houdt aan het werk? Wij organiseren zeven ochtenden waarin dat kan. We gaan niet veel praten over die vraag maar bezig met ervaringen die we delen.

Iedereen kan meedoen. Het belangrijkste is dat je zin hebt om op je eigen manier op zoek te gaan naar je ervaringen en naar wat je kracht geeft. En, dat je naar de andere deelnemers wilt luisteren en op hun bijdragen wilt reageren.

De bijeenkomsten worden begeleid door:                           

Corrie Roeper, zij werkte als humanistisch geestelijk verzorger in PI Zwolle en is vrijwilliger in de palliatieve terminale zorg.

Leentje den Boer, zij was tot voor kort humanistisch geestelijk verzorger in PI Arnhem.