Realistisch kleuren

Sinds ruim twee jaar geeft beeldend vormgever Angélique Krijnen kleurlessen in Ons Raadhuis. Op woensdagochtend is dat Realistisch Kleuren. Deze cursus is thematisch van opzet, wat betekent dat er in periodes van vier tot zes weken aan aparte thema’s en opdrachten gewerkt wordt. Geïnteresseerden kunnen per thema deelnemen.

Bij deze cursus werken we aan gevorderde technieken met kleurpotlood. Wat aan de orde komt zijn effecten als hoe creëer ik bol en hol, schaduw en licht in mijn werkstuk. Hoe breng ik mijn kleur aan op het papier en met welke type kleurpotlood? Hoe kan ik mijn kleurwerk afwerken met o.a. blendtechnieken en blinde druktechnieken met de embossing-pen. Angélique daagt u uit om het maximale uit uw kleurpotloden te halen.. Angelique Krijnen levert de papieren opdrachten. Je gebruikt wel je eigen kleurpotloden. Deelnemers aan Ons Raadhuis kunnen bij de Read shop 10% korting krijgen op kleurpotloden.