Frans borduurt een gigantische vaas met bloemen

Elke maandagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur is een clubje mensen bezig met handwerken in Ons Raadhuis.
Enkelen doen dat al jaren. Mensen zijn met een eigen handwerk bezig zoals borduurwerk, breiwerk of haakwerk. Of ze werken samen aan iets wat een van de begeleiders heeft bedacht en voorbereid zoals viltfiguren maken of doosjes met stof bekleden.
Niets hoeft en alles mag. Ook bij deze activiteit.

Frans Hermsen uit Arnhem is één van de vaste deelnemers aan de handwerkclub. Hij komt om te borduren. En recent is zijn grote werk, de vaas met bloemen, afgekomen. Die heeft hij prachtig in laten lijsten en die mag nu een tijd bij ons aan de muur hangen.

Het werk van Frans is te bewonderen in de Mariazaal op doordeweekse dagen tussen 9.30 en 16.30 uur.