Hulp bij digitale afspraak boosterprik

Op de site van de GGD staat dat iedereen die geboren is in 1954 of eerder een online afspraak kan maken voor de boostervaccinatie.
Als je je afspraak liever telefonisch maakt moet je wachten op de uitnodigingsbrief van het RIVM.

Wil je hulp bij het maken van die online afspraak? Dan kunnen de vrijwilligers van de computersoos je daar bij helpen. Dus je kunt met die vraag terecht op elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur.

Maar ook buiten de computersoos kun je met deze vraag terecht. Maandag 13 december aanstaande is Willem Franken tussen 11.30 en 12.30 uur aanwezig voor mensen die hierbij geholpen willen worden. Kun je niet op deze tijden maar wil je wel geholpen worden? Geef het door aan de medewerkers, dan zullen ze je in contact brengen met Willem Franken of Marinus Kok.

Een voorwaarde is dat je DIGID hebt en je wachtwoord weet. En het is handig om je mobiele telefoon bij je te hebben.

https://www.ggdnog.nl/corona/corona-vaccinaties/boostervaccinatie