Afscheidskadoo van wethouder Ronald Haverkamp

Op 28 april nam wethouder Ronald Haverkamp afscheid. Hij was ruim 12 jaar wethouder in de gemeente Rheden. Hij startte in 2004 als raadslid en werkte toen nog bij de Provincie Gelderland. Een jaar later werd hij voorzitter van de VVD-fractie en in 2010 startte hij als wethouder. Als lijsttrekker won hij in 2010 en in 2018 de verkiezingen. Aan zijn politieke carrière maakte hij nu na achttien jaar een einde. Bij benadering is dit na 576 collegevergaderingen en 144 raadsvergaderingen.

Ronald Haverkamp heeft Ons Raadhuis altijd een warm hart toegedragen. En dat maakte hij duidelijk toen hij bezoekers van zijn afscheidsreceptie vroeg een donatie te doen aan Ons Raadhuis in plaats van hem persoonlijk een kadoo te geven. We willen Ronald van harte bedanken voor dit initiatief.
Ons Raadhuis heeft 745 euro ontvangen op de rekening. Dat bedrag gaan we gebruiken voor het drukken van een boek met de titel Ooggetuigen, dat is geschreven door deelnemers van Ons Raadhuis.