Waarderingsdag vrijwilligers 1 oktober

Als blijk van waardering voor vrijwilligers is er vanuit het Vrijwilligerspunt Rheden op zaterdag 1 oktober jl. een Waarderingsdag georganiseerd. Ruim 160 vrijwilligers zijn in de watten gelegd in het Rhedens Dieren met een high tea, live muziek van Polk Salad, entertainment van goochelaar Henk Arnoldus en natuurlijk veel woorden van dank, onder meer van wethouders Gea Hofstede (Rheden) en Tineke van der Pas (Rozendaal). Het succes van deze dag is mede te danken aan de leraren en leerlingen van het Rhedens in Dieren – zij hebben de ruimte beschikbaar gesteld, aangekleed en gezorgd voor de hapjes en drankjes die middag. Er waren interviewrondes met vrijwilligers en hier vertelt onze Mieke, vrijwilliger en OR-ambassadeur een ongetwijfeld heel goed verhaal over Ons Raadhuis. Goedzo Mieke!