We zoeken vrijwilligers voor het diner

Op woensdag en donderdag wordt er warm gegeten in Ons Raadhuis. Een professionele kok kookt dan met twee vrijwilligers van kakelverse ingrediënten een heerlijke gezonde warme maaltijd met toetje voor dertig monden.  De deelnemers krijgen hun eten geserveerd door vrijwilligers die daarna helpen met de afwas.

Voor het serveren en afwassen kunnen we nog wat vrijwilligers gebruiken. Het is best een pittig klusje. Maar je komt in een gezellig team terecht, mensen zijn er heel erg blij mee dat je het doet en je eet vanzelfsprekend gratis mee.
Heb je interesse en ben je beschikbaar op woensdag 16 tot 19 uur of donderdag 11.30 – 14.00 uur? Kom dan eens praten en kijken.  Vrijwilligers van alle leeftijden zijn welkom.

Vanaf maart komt er ook een warme maaltijd op maandagavond.

Ons Raadhuis
Nieuwstraat 1 6881 SK Velp

026-8449140

info@onsraadhuis.com

www.onsraadhuis.com