De tennisballen zijn al gearriveerd

De digitale Nieuwsbrief van maart was nog maar een paar minuten de deur uit of Marjan Begeman van Tennisvereniging Beekhuizen reageerde al. De Tennisvereniging had een heleboel oude tennisballen liggen. En tot onze oproep vroegen ze zich af wat ze er mee moesten.

De tekst in de Nieuwsbrief luidt: Onze stoelen zijn stevig, robuust, niet wankel. Veel mensen kunnen er lekker in zitten. En we hebben allerhande kussens waarmee je met wat correctie links en rechts rond de heupen en onder de billen toch lekker kunt zitten. Alleen glijden ze niet makkelijk over onze vloer en dat is een minpunt. We hebben het al geprobeerd met allerlei soorten viltjes maar het werkt niet. Maar we hebben een geweldige tip van een ex-leraar die bekend is met deze stoelen: tennisballen onder de poten. Dat willen we graag eens uitproberen. Kan iemand ons aan een stuk of 12 tennisballen helpen?

En met de lading die er nu gebracht is hebben we voorlopig voldoende oude tennisballen.