Warme maaltijd

Elke woensdagavond en eens in de twee weken op donderdagmiddag kunt u een warme maaltijd bij Ons Raadhuis komen eten.

Op woensdag, en vanaf 17 april ook op de maandag, kunt u bij Ons Raadhuis om 17.00 uur aanschuiven voor een heerlijke warme maaltijd. Er wordt dan gekookt door Sierk Keuning of Kumar Poot en zij worden ondersteunt door een wisselende keukenbrigade. Vrijwilligers helpen bij het bereiden van de maaltijd, het uitserveren, opruimen en afwassen.

Op de donderdagochtend in de even weken kook Sinajda voor de gasten van Ons Raadhuis. Op de donderdag gaan we om 12.30 uur aan tafel.
Sinajda staat het liefst alleen in de keuken! Onze vrijwillige gastvrouwen helpen met uitserveren, opruimen en afwassen na het eten.

Elke keer wordt er gekookt met verse ingrediënten. En elke keer staat er weer wat anders op het menu. Opgave is verplicht in verband met het maximaal aantal zitplaatsen. Wilt u mee eten? Geef u dan op bij onze lijster aan de kassa of bij een van de activiteiten coaches. U kunt dit ook telefonisch doen op 026-8449140. De lijster of activiteiten coach kan u ook informeren wat er geserveerd wordt.

Alle maaltijden bestaan uit een hoofd- en nagerecht, voorzien van water, thee en/ of koffie.
Deelname is 2 strippen (leden €7,40, niet-leden 10,00) per persoon.