Waarom makkelijk als het duurzaam kan?

Lezing door Ester Bertholet en Gersom Smit

vrijdag 24 maart 11.15 – 12.30 uur Ons Raadhuis

Gezond, goed voor het milieu en goed voor de portemonnee, wie wil dat nou niet? Het klinkt als een sprookje, maar het is prima mogelijk om deze drie in het dagelijks leven samen te laten gaan. Het vergt wat zoeken, wat creativiteit, aanpassingsvermogen en soms ook acceptatie.

Ester Bertholet (ouderenarts) en Gersom Smit (bestuurskundige met speciale interesse voor duurzaamheid) laten je reflecteren op jouw eigen drijfveren: wat is voor jou belangrijk en wat ben je bereid daarvoor te doen? Ze delen praktische tips die gezondheid, duurzaamheid en betaalbaarheid combineren. En zijn ze vooral ook heel nieuwsgierig naar jouw eigen ideeën en ervaringen.

Het is een try-out, dus we horen graag ook wat je van deze voordracht vindt en wat er volgens jou anders kan. 

De toegang is gratis, we vragen een vrijwillige bijdrage voor de koffie.