Volksdansen 60+

Dansen is gezond voor je lichaam, je houdt je spieren en gewrichten soepel. En met volksdansen train je ook nog eens het geheugen, want u moet de passen wel onthouden. Maar als je wat ouder bent, moet de dansles wel bij je leeftijd passen. Want boven de 60 jaar wil je ook blijven dansen.

Daarom bieden we in Ons Raadhuis volksdanslessen aan. En hiervoor hebben we een zeer ervaren dansdocent: Ank Kapoen. Ank geeft al een leven lang volksdans-les en nog steeds. Daardoor heeft ze met alle leeftijdsgroepen gewerkt en gedanst. Voor de deelnemers van Ons Raadhuis maakt Ank een gezellige, veilige en verantwoorde dansles, volgens de basis van volksdansen met een binnen en buiten cirkel. Wil je meer weten of een keer meedoen? U bent van harte welkom! Eerste les is gratis en u hoeft zich niet van te voren aan te melden, dat mag wel. Op dit moment hebben we voldoende ruimte voor nieuwe deelnemers.

In Ons Raadhuis werken we met een jaarlidmaatschap en strippenkaarten, de activiteiten coach legt u graag uit hoe dit werkt.

Deelname is 1 strip (€3,70 leden, €5,00 voor niet-leden)