Vakantieborrel 21 juli

Aanstaande vrijdag 21 juli, is het weer tijd voor onze Vakantieborrel! U bent van harte welkom om met ons te proosten op de vakantie.

Tijdens de vakantieborrel nemen we ook afscheid van bestuurslid Herma Barnhoorn. Want zonder Herma Barnhoorn zou er geen Ons Raadhuis zijn. We gaan haar uitbundig bedanken tussen 15.15 en 15.45 uur.
Met ervoor en erna accoustische live-muziek van ‘Harpy Hour’. Met Arnold Lugo op Colombiaanse harp, Karianne Brouwer op cello/viool en Suzi Varga op viool. ‘Harpy Hour’ speelt Latijns-Amerikaanse muziek met af en toe een uitstapje naar wereldmuziek. En mooie muzikale melange om de vakantie mee in te gaan.

Het beloofd een gezellige middag te worden met lekkere hapjes en drankjes! Bent u van de partij?! De middag begint om 15.00 uur. Om 17.00 uur willen we gaan opruimen en wensen wij u een fijne vakantie. Deelname is 1 strip (3,70 voor leden, niet-leden betalen €5,00 per persoon).

Maandag 7 augustus zijn we weer open voor koffie, maar hebben we nog geen lessen! Het ‘normale’ weekprogramma start vrijdag 11 augustus weer met om 10.00 uur Yoga (op de stoel).

Ps. genodigden en vrijwilligers hebben gratis deelname!