Realistisch kleuren

Bij deze lessen wordt gewerkt aan speciale technieken met kleurpotlood. Effecten als hol en bol, schaduw en licht en een goede afwerking. Er wordt met thema’s en opdrachten gewerkt.

lees meer …

Recreatief zingen

Tina Bordeaux speelt prachtig gitaar en houdt van zingen. Zij zorgt voor liedjes die we met elkaar zingen. Lekker recreatief zingen, want zingen is gezond.

lees meer …

Schaken

Schaken is leuk én scherpt de geest. Het spel is al eeuwen oud en wordt over de hele wereld met dezelfde spelregels gespeeld. Schaken is niet alleen leuk, maar ook goed. Het helpt met concentreren, vooruit denken en beslissingen nemen. Een goede manier om de geest scherp te houden.

lees meer …

Sieraden-repaircafé

Bijna iedereen heeft thuis wel sieraden liggen die men niet meer draagt, omdat ze kapot zijn. Maar heel veel kralenkettingen zijn gemakkelijk te repareren. Met wat hulp kunt u dat misschien zelf wel doen.

lees meer …

Sjoelen

Een maandelijkse sjoelcompetitie met duidelijke spelregels, maar ook prijzen.

lees meer …

Soeria Canta

Het zangkoortje van enthousiaste zangers/zangeressen van Ons Raadhuis.

lees meer …

Workshops taart-decoreren en high-tea

Rond de feestdagen zijn er meestal workshops taart decoreren. Deze activiteit kost drie strippen (10,50 euro), maar dan neem je wel een heerlijke taart voor acht personen mee naar huis.

lees meer …

Tekenen/schilderen onder begeleiding

Altijd al willen leren tekenen en schilderen? Marionne Lufting helpt daarbij. Maar ook voor ervaren schilders is dit een leuke activiteit.

lees meer …

Tijd voor taal

Twee uur lekker bezig zijn met taal. Schrijven, een taalspel en luisteren. Elke bijeenkomst staat een ander thema centraal.

lees meer …

Toneelgroep

Een toneelvoorstelling maken is een mooie gelegenheid om af te rekenen met plankenkoorts. Niet alleen op het podium, maa rook in het dagelijks leven.

lees meer …