Computersoos

Computersoos

Elke woensdag tussen 14.00 en 15.30 uur is er ‘Computersoos’ in Ons Raadhuis. Een mogelijkheid om hulp te krijgen voor eenieder met een vraag over het gebruik van smartphone, tablet of laptop.
Een aantal vrijwilligers zijn aanwezig om te helpen. Voor een korte vraag kun je gewoon binnenlopen, maar om wachten te vermijden is het fijn als je van tevoren aangeeft dat je komt en wat je vraag is. Dan kunnen wij de tijd inschatten en een streeftijd afspreken voor wanneer je aan de beurt bent. Mensen met een afspraak gaan voor. Aanmelden kan bij de lijster of via telefoonnummer 026 8449140.


Helpen gaat in elk geval beter wanneer je zo veel mogelijk meeneemt zoals inloggegevens (inlognaam en wachtwoord) en eventuele apparaatjes die nodig zijn voor inloggen (zoals e-identifier, telefoon). Als er iemand anders is die ook wel eens helpt met het apparaat (bijvoorbeeld een kind) dan zou het kunnen dat we daar ook even mee willen telefoneren, om te voorkomen dat we langs elkaar heen werken.
Dit is een activiteit van Ons Raadhuis. Deelname is kosteloos, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Ons Raadhuis is een officiële leslocatie van Seniorweb. Dat betekent dat de vrijwilligers ambassadeur zijn van Seniorweb en alle scholing ontvangen. En we sluiten aan bij het landelijke aanbod van Seniorweb, wanneer dat kan.

Datum

10 aug 2022
Expired!

Tijd

Elke woensdag
14:00 - 15:30

Kosten

gratis, eigen bijdrage welkom
Categorie