Lancering Behandelpaspoort

Ester Bertholet lanceert vannmiddag het Behandelpaspoort. Reden voor een bescheiden feestje omdat er lang en hard aan gewerkt is, ook door een aantal deelnemers van Ons Raadhuis!
Een gesprek voeren over wat iemand belangrijk vindt voor een prettig leven en welke behandeling of zorg daarbij past, is niet altijd makkelijk. Maar wel heel belangrijk. Daarbij kunt u denken aan een voorkeur voor behandeling met minder medicijnen, maar ook voor wensen ten aanzien van reanimatie en levensverlengende behandelingen.
Om een handvat te bieden voor dit gesprek en wensen op te schrijven, heeft Ester Bertholet het ‘Behandelpaspoort’ ontwikkeld.

Het paspoort oogt als een ‘echt’ paspoort, met in te vullen vragen en ruimte voor eigen tekst. Het behandelpaspoort (met informatiefolder) is straks ook verkrijgbaar samen met een opbergmapje voor andere belangrijke documenten als de zorgpas en medicatieoverzicht.

We nodigen mensen die geïnteresseerd zijn in het paspoort van harte uit om te komen. Ester Bertholet zal kort de achtergronden van het ontstaan toelichten en daarna het paspoort presenteren. Het Behandelpaspoort kan deze middag ook gekocht worden.

Verder zal deze dag de bijbehorende site https://www.behandelpaspoort.nl/ gelanceerd worden.

Er zal een ploeg aanwezig zijn om opnames te maken voor het TV-programma Een Vandaag.

Datum

25 nov 2019
Expired!

Tijd

15:30 - 17:00