Toneelgroep

Toneelgroep

Sommige mensen moeten er niet aan dénken. Op een podium staan. Terwijl iedereen naar je kijkt. Afschuwelijk! Anderen zeggen juist ”Geef mij een podium, dan klim ik er meteen op”. Een toneelvoorstelling maken is een mooie gelegenheid om af te rekenen met je plankenkoorts. Dat helpt je in het dagelijks leven wanneer je voor een groep iets wilt presenteren. Of wanneer je je ongemakkelijk voelt bij het leggen van nieuwe contacten. Met een voorstelling kun je anderen natuurlijk ook vermaken, laten lachen of ontroeren, misschien aan het denken zetten’.

De toneelgroep wordt geleid door Guido Popeys. Voor iedereen die van het podium houdt, of het wil leren, of graag een keer mee wil doen aan een toneelstuk is wat Guido wil gaan doen een aanrader. Hij wil aan de slag met een groep om een kleine voorstelling in elkaar te zetten. De toneelscènes putten jullie uit eigen leven. De toneelles-oefeningen van Guido de afgelopen vier maanden hebben al veel materiaal opgeleverd.

Op 29 januari 14.00 – 15.45 uur is een kennismakingsbijeenkomst. Voor iedereen die er over denkt mee te gaan doen, of er eerst meer van wil weten. Op woensdag 12 februari gaat de groep echt van start.

Guido is werkzaam als bedrijfscoach, maar ook gepensioneerd acteur en regisseur.

Datum

14 aug 2019
Expired!

Tijd

14:00 - 15:45

Kosten

1 strip (€ 3,50)
Categorie