Wandelgroep

Er wordt wekelijks gewandeld onder leiding van Jolanda Stellingwerff.

Het wordt overal gepromoot: het is belangrijk om in beweging te blijven. En het wandelen in een groep in de buitenlucht brengt ons nog veel meer voordelen. Onze zintuigen, ons lichaam en onze geest krijgen ‘voeding’, van de weer-elementen zon, wind en soms ook (wat) regen. Wandelen zorgt voor zuurstof, een goed draaiend kacheltje, meer weerstand en onderhoudt de kracht van onze spieren. En sommigen gaan zelfs beter slapen. Met elkaar kunnen we ertoe komen om van het weer en van de omgeving te genieten.

Goede (regen)kleding is daarbij dan wel fijn, want we kunnen door een buitje overvallen worden. Maar over het algemeen is het nog altijd vaker droog dan nat op eenzelfde dag en tijd. En hoe fijn was het soms wel niet, vroeger als kind, om door de natte bladeren te lopen en voldaan thuis te komen.

Vanaf dinsdag 15 oktober kunt u elke week wandelen in een groep, onder leiding van Jolanda Stellingwerff. Om 13.45 uur vertrekt de groep vanuit Ons Raadhuis, voor een wandeling van ongeveer een uur. Om 14.45 uur staan thee en koffie klaar in Ons Raadhuis. Het tempo en de lengte van de wandeling wordt afgestemd op de mensen en hun kunnen. Maar er wordt wel verlangd dat men een wat langere tijd lopen kan volhouden, met af en toe stilstaan…

Bij ‘slecht’ weer zorgt Jolanda voor een alternatief programma binnen in Ons Raadhuis, waarbij beweging centraal staat. Als u interesse heeft, bent u van harte welkom om mee te wandelen.

Datum

25 feb 2020
Expired!

Tijd

13:45 - 14:45

Kosten

1 strip / € 3,50
Categorie