Wat houdt mij bezig? (serie 2)

Wat houdt mij bezig? (serie 2)

Aan de hand van je eigen levensverhaal, actuele ervaringen, kunst en elkaars bijdragen, ga je verkennen wat je zo bezig houdt.
Je vraagt je af:

  • Wat wil ik met mijn leven?
  • Hoe ziet mijn toekomst eruit?
  • Wat is er nog te kiezen?
  • Wat ga ik doen als ik alleen kom te staan?
  • Durf ik nog te dromen?

Je denkt na. Je ligt er misschien wakker van. Het houdt je bezig. Wil je met wat je bezig houdt op je eigen manier aan het werk?
Wij organiseren zes middagen waarin dat kan. We gaan niet veel praten over die vraag maar bezig met onze eigen ervaringen en die met elkaar te delen.

OPZET
De eerste bijeenkomst beginnen we met het verkennen van je vraag of vragen.
In de volgende middagen staan we stil bij een stukje uit je eigen levensverhaal, bij een verhaal, kunst, film en beelden van de toekomst. De laatste keer kijken we ook terug op ieders ervaring.
Misschien dat je langzamerhand gaat ontdekken wat je vraag betekent. Wat je zo bezig houdt.

Deze tweede serie bijeenkomsten wordt begeleid door Emma Klarenbeek en Leentje den Boer. Emma Klarenbeek heeft gewerkt als opleider en docent Humanistisch Vormingsonderwijs en later als uitvaartbegeleider en Leentje den Boer was tot voor kort humanistisch geestelijk verzorger in PI Arnhem.

DEELNAME
Iedereen kan meedoen. Het belangrijkste is dat je zin hebt om op je eigen manier op zoek te gaan naar je ervaringen en naar dat wat je kracht geeft.
En dat je naar de andere deelnemers wilt luisteren en op hun bijdragen wilt reageren.

Datum

02 mrt 2020
Expired!

Tijd

Prijs per bijeenkomst
13:30 - 15:00

Kosten

1 strip / € 3,50
Categorie