Foto’s van recente activiteiten en gebeurtenissen.

Algemene indruk

Deze foto's geven samen een aardig beeld van Ons Raadhuis.

Huisvesting

Ons Raadhuis is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Velp.

Midzomerfestival Velp (22 juni 2019)

We deden mee met het Midzomerfestival in Velp! We stonden met een kraam in de Emmastraat om handwerk, strovlechtwerk en miniatuurschoentjes te verkopen. Ook maakten we natuurlijk praatjes met voorbijgangers om te vertellen over Ons Raadhuis. Mede door het prachtige weer was het een gezellige middag.

Optreden Groovando (21 juni 2019)

Vrijdag 21 juni was er een swingend optreden van Groovando. De drie muzikanten speelden onvervalste latinmuziek. De stijlen van hun nummers zijn calypso, son, salsa, mambo of chachacha. Allemaal ritmes die uitnodigen tot dansen en dat is wel op de foto’s te zie.

Optreden Samusa (24 mei 2019)

De band Samusa gaf een concert in Ons Raadhuis. Onze vrijwilliger medewerker Rob Weenink en zijn 4 muzikale collega’s brachten een gevarieerd repertoire van wereldmuziek. Er was veel belangstelling voor dit optreden.

Bezoek minister (1 april 2019)

Hoog bezoek bij Ons Raadhuis: Maandag 1 april bracht minister Hugo de Jonge een bezoek aan Ons Raadhuis. Het bezoek was een onderdeel van een ontmoeting met Ester Bertholet en enkele genodigden om over de ouderenzorg in Velp te praten. Doel van de afspraak bij Ons Raadhuis was op de eerste plaats het ontmoeten van de bezoekers. En daar was alle gelegenheid voor. De minister had een luisterend oor en veel interesse in de verschillende verhalen. Ook nam hij deel aan een korte workshop Bewegen Maar. Na afloop van het bezoek hadden we gezorgd voor heerlijke soep met broodjes.