Vacature vrijwilliger Klassieke Muziek

In Ons Raadhuis luisteren we graag naar klassieke muziek en willen daar graag een activiteit van maken. Dus zoeken we hiervoor een vrijwillige begeleider met kennis van klassieke muziek.

Voor een nieuwe activiteit binnen Ons Raadhuis in Velp zijn we op zoek naar mensen die graag willen vertellen over klassieke muziek, in de breedste zin van het woord. Dus weet u aardig wat van klassieke muziek en vertelt u graag over een muziekstuk, componist of muzikant? Dan zijn wij opzoek naar u!

De activiteit moet nog opgezet gaan worden, maar wij denken zelf aan een wekelijkse bijeenkomst op de woensdagochtend of donderdagmiddag. We hebben in Ons Raadhuis een werkende Pick-up en we kunnen dus langspeelplaten van vinyl afspelen, daarnaast is het ook mogelijk om CD’s te draaien of gebruik te maken van Spotify.

Wilt u als vrijwilliger Klassieke Muziek bij Ons Raadhuis aan de slag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn geopend en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Als vrijwilliger van Ons Raadhuis bent u onderdeel van het vrijwilligersteam, het team bestaat dagelijks uit 2 gastvrouwen en een administratieve hulp. Daarnaast is er dagelijks een beroepskracht aanwezig, de activiteiten coach. En zij kan u meer over deze functie of een andere functie vertellen. Samen met u kijkt zij graag naar de mogelijkheden die er voor u zijn binnen Ons Raadhuis.

Loop gerust eens binnen bij Ons Raadhuis, u bent van harte welkom. U vindt ons in het centrum van Velp, ons adres is Nieuwstraat 1. Dit is een zijstraat van de Emmastraat. Ons Raadhuis is gevestigd in het oude parochiehuis van de Kerk.

Meer informatie over Ons Raadhuis vindt u op onze website www.onsraadhuis.com

Telefonisch zijn we bereikbaar op 026 844 91 40