Tarieven 2022

Aan deelname aan de activiteiten van Ons Raadhuis is een eigen bijdrage verbonden, net als wanneer u naar bijvoorbeeld een sportschool of cursus zou gaan. Door subsidies, zoals die van de gemeente Rheden, van het Oranjefonds en van de Provincie Gelderland, kunnen we deze eigen bijdrage laag houden.

Strippenkaart

We regelen alles met een strip. Deelname aan de meeste activiteiten kost 1 strip, soms twee. In 2022 is de prijs van een strip € 3,60. U kunt twee soorten strippenkaarten kopen: een 5-strippenkaart voor € 18,- of een 10-strippenkaart voor € 36,-. U kunt die in Ons Raadhuis kopen en u kunt zowel cash als met pin betalen. Daarmee kunt u aan een activiteit deelnemen. En omdat we alles met strippenkaarten regelen kunt u er ook de lunch of de vrijdagmiddagborrel mee betalen.
We vermelden de tarieven bij de afzonderlijke activiteiten.

Gelrepas

Houders van de Gelrepas hebben een eigen strippenkaart: een 10-strippenkaart voor 27 euro. Vraag er naar in Ons Raadhuis. U moet zelf kenbaar maken dat u een Gelrepashouder bent. U kunt de strippenkaart eerst van uw Gelrepas-budget betalen. Als dat verbruikt is moet u de strippenkaart zelf betalen. De Gelrepas-strippenkaart is 25% goedkoper dan de gewone strippenkaart.

Jaarlijkse bijdrage

We vragen aan iedereen die in Ons Raadhuis deelneemt aan activiteiten, of het nu gaat om een paar keer per jaar of een paar keer per week, een eigen bijdrage van 27,50 euro. We zien deze bijdrage ook als een soort lidmaatschapsgeld. Een erkenning van het feit dat heel veel mensen vrijwillig erg hun best doen om Ons Raadhuis mogelijk te maken.

U kunt deze bijdrage eenmalig betalen in Ons Raadhuis, cash of digitaal. Maar u kunt de 27,50 euro ook overmaken naar het bankrekeningnummer van Stichting Ons Raadhuis onder vermelding van ‘Jaarlijkse bijdrage 2022 Ons Raadhuis’.
Het bankrekeningnummer is NL 10 RABO 0308 1801 27. Het is wel fijn als het bedrag wordt overgemaakt door iemand die we aan een voor ons bekende deelnemer kunnen koppelen.

Voor deelnemers die geen jaarlijkse bijdrage willen betalen en per keer een losse strip willen afrekenen wordt het tarief verhoogd naar 5,- euro per strip.

Koffiegeld

We vragen per dag een vrijwillige bijdrage van 1 euro voor de koffie. De hoeveelheid koffie of thee die gedronken wordt en het aantal koekjes staat verder vrij.

Financiële steun

Als de tarieven een belemmering zijn om mee te doen, kunt u dat bij ons aangeven en kunnen we financiële ondersteuning regelen. Voor Gelrepashouders geldt in elk geval dat de jaarlijkse bijdrage door een andere partij betaald wordt. Maar dan moet daar wel om gevraagd worden bij ons.