Tarieven

Aan deelname aan de activiteiten van Ons Raadhuis is een eigen bijdrage verbonden, net als wanneer u naar bijvoorbeeld een sportschool of cursus zou gaan. Door subsidies, zoals die van de gemeente Rheden, van de Stichting Doen en van de Provincie Gelderland, kunnen we deze eigen bijdrage laag houden.

Strippenkaart

We regelen alles met een strip. Deelname aan de meeste activiteiten kost 1 strip, soms twee. In 2021 is de prijs van een strip € 3,60. U kunt twee soorten strippenkaarten kopen: een 5-strippenkaart voor € 18,- of een 10-strippenkaart voor € 36,-. U kunt die in Ons Raadhuis kopen en u kunt zowel cash als met pin betalen. Daarmee kunt u aan een activiteit deelnemen. En omdat we alles met strippenkaarten regelen kunt u er ook de lunch of de vrijdagmiddagborrel mee betalen.
We vermelden de tarieven bij de afzonderlijke activiteiten.

Gelrepas

Houders van de Gelrepas hebben een eigen strippenkaart: een 8-strippenkaart voor 10 euro. Vraag er naar in Ons Raadhuis. U moet zelf kenbaar maken dat u een Gelrepashouder bent. .

Jaarlijkse bijdrage

We vragen aan iedereen die in Ons Raadhuis deelneemt aan activiteiten, of het nu gaat om een paar keer per jaar of een paar keer per week, een eigen bijdrage van 25 euro. U kunt deze bijdrage eenmalig betalen in Ons Raadhuis, cash of digitaal. Maar u kunt de 25 euro ook overmaken naar het bankrekeningnummer van Stichting Ons Raadhuis onder vermelding van ‘Jaarlijkse bijdrage 2020 Ons Raadhuis’.
Het bankrekeningnummer is NL 10 RABO 0308 1801 27. Het is wel fijn als het bedrag wordt overgemaakt door iemand die we aan een voor ons bekende deelnemer kunnen koppelen.

Koffiegeld

Verder vragen we een vrijwillige bijdrage van 1 euro voor de koffie. Voor een hele dag koffie en thee drinken.

Financiële steun

Als de tarieven een belemmering zijn om mee te doen, kunt u dat bij ons aangeven en kunnen we financiële ondersteuning regelen. Voor Gelrepashouders geldt in elk geval dat de jaarlijkse bijdrage door een andere partij betaald wordt. Maar dan moet daar wel om gevraagd worden bij ons.