Tarieven

Aan deelname aan de activiteiten van Ons Raadhuis is een eigen bijdrage verbonden, net als wanneer u naar bijvoorbeeld een sportschool of cursus zou gaan. Door subsidies, zoals die van de gemeente Rheden en van fondsen als Oranjefonds, Dullerts-stichting en Kansfonds kunnen we deze eigen bijdrage laag houden.

Strippenkaart

We regelen alles met een strip. Deelname aan de meeste activiteiten kost 1 strip, soms twee. In 2024 is de prijs van een strip € 3,80. U kunt twee soorten strippenkaarten kopen: een 5-strippenkaart voor € 19,00 of een 10-strippenkaart voor € 38,00. U kunt die in Ons Raadhuis kopen en u kunt zowel cash als met pin betalen. Daarmee kunt u aan een activiteit deelnemen. En omdat we alles met strippenkaarten regelen kunt u er ook de lunch of de vrijdagmiddagborrel mee betalen.
We vermelden de tarieven bij de afzonderlijke activiteiten.

Gelrepas

Houders van de Gelrepas hebben een eigen strippenkaart: een 10-strippenkaart voor € 27,50. Vraag er naar in Ons Raadhuis. U moet zelf kenbaar maken dat u een Gelrepashouder bent. U kunt de strippenkaart eerst van uw Gelrepas-budget betalen. Als dat verbruikt is moet u de strippenkaart zelf betalen. De Gelrepas-strippenkaart is 25% goedkoper dan de gewone strippenkaart. Omdat wij het belangrijk vinden dat u, nadat uw budget op is, toch gebruik blijft maken van alles wat Ons Raadhuis te bieden heeft, kunt u vanaf april 2024 de GelrePas strippenkaart met 50% korting aanschaffen. U betaald dan €13,75 per strippenkaart voor 10 strippen.

Jaarlijkse bijdrage

We vragen aan iedereen die in Ons Raadhuis deelneemt aan activiteiten, of het nu gaat om een paar keer per jaar of een paar keer per week, een eigen bijdrage van € 30,-. De jaarbijdrage is belangrijk voor de bekostiging van de activiteiten maar is ook een teken van de betrokkenheid van de deelnemers bij Ons Raadhuis. Wij staan voor meer dan alleen een activiteitencentrum. Wij staan voor opbouw en onderhoud van een grote gemeenschap van ouderen die omzien naar elkaar.

De jaarbijdrage voor nieuwe deelnemers wordt vanaf nu per kwartaal aangepast. Dat betekent dat je respectievelijk € 22,50 , €15,00 en €7,50 euro betaalt wanneer je na 1 april, 1 juli en 1 oktober lid wordt.

U kunt deze bijdrage eenmalig betalen in Ons Raadhuis, cash of digitaal. Maar u kunt de € 30,00 euro ook overmaken naar het bankrekeningnummer van Stichting Ons Raadhuis onder vermelding van ‘Jaarlijkse bijdrage 2024 Ons Raadhuis’.
Het bankrekeningnummer is NL 10 RABO 0308 1801 27. Het is wel fijn als het bedrag wordt overgemaakt door iemand die we aan een voor ons bekende deelnemer kunnen koppelen.

Voor deelnemers die geen jaarlijkse bijdrage willen betalen en per keer willen afrekenen kost elke activiteit 5,10 euro.

Koffiegeld

We vragen per dag een vrijwillige bijdrage van 1 euro voor de koffie. De hoeveelheid koffie of thee die gedronken wordt en het aantal koekjes staat verder vrij.

Financiële steun

Als de tarieven een belemmering zijn om mee te doen, kunt u dat bij ons aangeven en kunnen we financiële ondersteuning regelen. Voor Gelrepashouders geldt in elk geval dat de jaarlijkse bijdrage door een andere partij betaald wordt. Maar dan moet daar wel om gevraagd worden bij ons.