Activiteiten

De activiteiten vinden met regelmaat plaats, sommige elke week, andere eens per maand, of iets daar tussenin.

Bewegen maar

Beweeglessen van een uur met het accent op oefeningen voor behendigheid, beweeglijkheid en m.n. behoud/verbetering van de sta- en loopbalans.
lees meer …

Computersoos

Elke woensdag is er een inloopmiddag voor mensen met een actueel probleem of een actuele vraag over gebruik van smartphone, tablet of laptop.
lees meer …

Denkgesprekken

Al meer dan drie jaar houden we één keer per maand op maandagmiddag Denkgesprekken bij Ons Raadhuis onder begeleiding van praktisch filosoof Hein Hoek.
lees meer …

Filmclub

In Ons Raadhuis worden regelmatig films vertoond. Eén keer per maand op de woensdagmiddag door Ria en één keer per maand op donderdagmiddag door Jan-Willem en Wilma.
lees meer …

Ki-training

Mensen raken door allerlei redenen uit balans. Tijdens een training Ki ervaar je direct hoe je de balans, fysiek én mentaal, op een eenvoudige manier kunt herstellen.
lees meer …

Klassieke muziek

Om de week op de donderdagochtend (in de even weken) luisteren we onder begeleiding van Ria Soerink naar klassieke muziek.
lees meer …

Lezingen

Er zijn regelmatig lezingen in Ons Raadhuis. De onderwerpen zijn divers van aard. Zo hebben we lezingen over kunst en cultuur maar ook (mentale) gezondheid.
lees meer …

Seizoensgesprek

Wekelijks is er een gespreksgroep waarin een vaste groep deelnemers met elkaar ideeën en ervaringen uitwisselt rondom allerlei levensthema’s.
lees meer …

Tabletcursus

In Ons Raadhuis kan je een tabletcursus voor beginners volgen. Aan de cursus kunnen zes deelnemers deelnemen en krijg je 8 weken les.
lees meer …

Tai Chi

Elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 is men welkom voor het volgen van een les Tai Chi. De les is voor beginners en gevorderden en kan zittend gevolgd worden.
lees meer …

Voorlezen

Elke vrijdagmiddag leest een vrijwilliger een uurtje voor uit een boek. Soms korte verhalen maar meestal een mede door de luisteraars gekozen boek.
lees meer …

Warme maaltijd

Vanaf januari 2024 kunt u twee keer in de maand op woensdagavond een warme maaltijd bij Ons Raadhuis komen eten
lees meer …

Yoga

Tweemaal in de week wordt er Ons Raadhuis yoga gegeven. In de les besteden we aandacht aan de juiste houding, adem, (ademruimte en adembeweging), lichaamskennis en lichaamsbewustzijn en leren observeren.
lees meer …