Activiteiten

De activiteiten vinden met regelmaat plaats, sommige elke week, andere eens per maand, of iets daar tussenin.

Bewegen maar

Beweeglessen van een uur met het accent op oefeningen voor behendigheid, beweeglijkheid en m.n. behoud/verbetering van de sta- en loopbalans.
lees meer …

Computersoos

Elke woensdag is er een inloopmiddag voor mensen met een actueel probleem of een actuele vraag over gebruik van smartphone, tablet of laptop.
lees meer …

Denkgesprekken

Al meer dan drie jaar houden we één keer per maand op maandagmiddag Denkgesprekken bij Ons Raadhuis onder begeleiding van praktisch filosoof Hein Hoek.
lees meer …

Filmclub

In Ons Raadhuis worden regelmatig films vertoond. Filmliefhebbers Ton Langelaan, Jan-Willem Schoutsen en Ria Soerink zoeken uit het uitgebreide aanbod naar geschikte films.
lees meer …

Ki-training

Mensen raken door allerlei redenen uit balans. Tijdens een training Ki ervaar je direct hoe je de balans, fysiek én mentaal, op een eenvoudige manier kunt herstellen.
lees meer …

Lezingen

Er zijn regelmatig lezingen in Ons Raadhuis. In 2019 waren er acht lezingen. Als er lezingen zijn, is dat meestal op een donderdag van 14.00 tot 15.30 uur. Bij een lezing is er een week van te voren een flyer beschikbaar.
lees meer …

Tai Chi

Elke dinsdag van 10.00 tot 11.00 is men welkom voor het volgen van een les Tai Chi. De les is voor beginners en gevorderden en kan zittend gevolgd worden.
lees meer …

Voorlezen

Elke vrijdagochtend leest een vrijwilliger een uurtje voor uit een boek. Soms korte verhalen maar meestal een mede door de luisteraars gekozen boek.
lees meer …

Yoga

Tweemaal in de week wordt er Ons Raadhuis yoga gegeven. In de les besteden we aandacht aan de juiste houding, adem, (ademruimte en adembeweging), lichaamskennis en lichaamsbewustzijn en leren observeren.
lees meer …