Vervoer

Als u niet in staat bent met eigen vervoer naar Ons Raadhuis te komen zijn er de volgende mogelijkheden:

Plusbus
De Plusbus is een vrijwilligers-initiatief. Dat betekent dat alles door vrijwilligers wordt gedaan. Ook de telefooncentrale en het inboeken van de ritten. De Plusbus kan door iedereen gebruikt worden die niet kan reizen met het OV.

De Plusbus is bereikbaar:
Per telefoon: 026-3707071 (maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 11.30 uur)
Per e-mail: planning@plusbusrhedenrozendaal.nl

De Plusbus rijdt in elk dorp en stad van de gemeente Rheden en naar de wijken van Arnhem.
Alle informatie is te vinden op de site van de Plusbus. Klik hier. Daar vindt u ook de tarievenlijst.

Avan
Avan is een taxibedrijf waar iedereen gewone taxiritjes kan bestellen. Dus ook een ritje naar Ons Raadhuis. Klik hier.
Het is mogelijk om een kortingspas te krijgen. Je hebt dan een wmo-indicatie nodig en die kun je aanvragen bij de gemeente Rheden of Rozendaal. Klik hier.

Als je eens in de week naar Ons Raadhuis komt voor een activiteit en daarmee onder de mensen komt is dat zeker een reden om aan te melden bij het Sociaal Meldpunt van de Gemeente Rheden.
Voor deelnemers uit Arnhem is er ook de mogelijkheid op een wmo-kortingspas. Die aanvraag loopt via de wijkteams die er graag een keukentafelgesprek voor plannen. Klik hier.

Vrijwillige chauffeur
Als u regelmatig naar Ons Raadhuis komt om aan activiteiten mee te doen, kunnen we op zoek gaan naar een vrijwillige chauffeur. Dat kunnen we doen door de vraag te stellen aan MVT, de organisatie voor Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp. Klik hier.
De vraag is via email te stellen of via telefoon.
U kunt op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur bellen naar telefoonnummer 026-3707070. Of we kijken of in onze gelederen of we een vrijwilliger of een deelnemer kunnen vinden die wil chauffeuren.