Over Ons Raadhuis

Sinds 1 maart 2016 is, in de voormalige pastorie aan de Nieuwstraat 1 (hoek Emmastraat) in Velp, Ons Raadhuis gevestigd. In Ons Raadhuis kunt u mensen ontmoeten die vitaal in het leven willen staan.

De activiteiten zijn gericht op u en uw generatiegenoten (55+). De activiteiten die aangeboden (gaan) worden zijn bijvoorbeeld gym, Tai Chi, schilderen, creatief kleuren, creatieve workshops, linedance, zangkoor, meditatie, deelnemen aan een lezing, concert, borrel of gespreksgroep. Er komen regelmatig nieuwe activiteiten bij, vooral op verzoek van onze bezoekers!

Er is een vaste medewerker aanwezig die u ontvangt en die als het nodig is meedenkt en een handje helpt. Niets moet, alles mag. U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 16.30 in- en uitlopen wanneer u wilt. U kunt alleen koffie drinken, lunchen of een hele dag meedoen aan de activiteiten.

Voor deelname aan de activiteiten vragen we een bijdrage. Dat regelen we met strippenkaarten, zie hiervoor de pagina Tarieven. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u terecht in Ons Raadhuis en op de pagina activiteiten op deze website. U krijgt dan een duidelijke indruk van wat er zoal te doen is in Ons Raadhuis.

Op de homepagina staan twee weekprogramma’s: die van de huidige week en die van de week erna. De weekprogramma’s lijken op elkaar maar verschillen wel. Er zijn activiteiten die twee-wekelijks of maandelijks zijn zoals bijvoorbeeld film, luisteren naar klassieke muziek en Denkgesprek.

U kunt gewoon eens binnenlopen om te kijken hoe het er uit ziet, waar we mee bezig zijn en eventueel een activiteit op proef mee doen. U kunt ook op een openingsdag bellen naar 026 – 844 91 40. Dan zal een van de vaste medewerkers of een vrijwilliger u te woord staan.

Ons Raadhuis
Nieuwstraat 1, 6881 SK Velp
info@onsraadhuis.com
026 84 49 140

NL10 RABO 0308 1801 27
RSIN 8555.22.434
KvK 6410.1223 (11 september 2015)