Podcasts

Een podcast is een audio-opname, die via het internet gedeeld wordt. In een podcast wordt vaak één onderwerp uitgelicht. Het kan bijvoorbeeld gaan over een boek, of een sport, of een geruchtmakende moordzaak, of een onderwerp uit de geschiedenis.
En sinds kort is er een podcast over Ons Raadhuis.

Deelnemer en vrijwilliger Mieke vertelt over haar ervaringen met en in Ons Raadhuis in een podcast die de jonge blogster Amanda Morina heeft gemaakt. Voor Amanda is dat een vrije-tijds-ding. Ze werkt in het dagelijks leven bij een softwarebedrijf en maakt er video’s.
Als je met Amanda een podcast wilt maken waarin je vertelt over jouw handel en wandel in Ons Raadhuis, de eerste kennismaking, de activiteiten waar je aan mee doet, de mensen die je er hebt leren kennen, et cetera, ben je van harte welkom. Meld je aan door het door te geven aan de leiding, bellen naar 026-84492104 of mailen naar info@onsraadhuis.com.
Het interviewen ligt nu door de lockdown stil. Als het weer kan zal Amanda de interviews opstarten. Ze zal contact zoeken om een afspraak te maken. Het interview kan op Ons Raadhuis plaatsvinden maar ook bij jullie thuis.’