Bestuur

Ik ben als voorzitter betrokken bij Ons Raadhuis. Ruim dertig jaar ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Vanaf het begin heb ik enthousiast met Ester Bertholet meegedacht over hoe een ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen concreet vorm zou kunnen krijgen. Een plek waar ouderen leuke, interessante en zinnige activiteiten kunnen ondernemen vanuit hun eigen regie, interesse en waardigheid. Ik ben gepensioneerd en doe projecten als zelfstandig adviseur ouderenzorg’.

Herma Barnhoorn

voorzitter

In het bestuur ben ik adviseur na jaren de penningmeester geweest te zijn. Vanaf de start ben ik betrokken bij het verwezenlijken van het plan van Ester Bertholet. In het dagelijks leven verblijf ik het grootste deel van het jaar in Spanje en lever ik mijn bijdrage grotendeels digitaal. Ik ben gepensioneerd en was een leven lang ondernemer in de zorg. Als laatste directeur van een eigen thuiszorgorganisatie gericht op de zorg voor en aan kwetsbare ouderen in Arnhem en Rheden.

Tera Stuut

bestuurslid

Sinds 1991 ben ik in verschillende functies werkzaam op het gebied van Human Resources en werk ik nu als adviseur bij een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie (GGZ). Vanuit maatschappelijke betrokkenheid wil ik graag als (pro deo) bestuurslid met de portefeuille personeel mijn bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van Ons Raadhuis.

Frank Westers

bestuurslid

Ik ben Petra van Stijn 58 jaar, geboren Arnhemse maar al jaren wonen wij in Velp. Wij hebben 3 volwassen kinderen , 2 honden en 2 katten. Het ondernemen zit in mijn bloed, tot een paar jaar geleden exploiteerde ik tankstations in Arnhem. Sinds de verkoop daarvan besteed ik mijn tijd vooral aan bestuurlijk werk, daarnaast run ik een zelfbedieningswassalon in het Spijkerkwartier. Ons Raadhuis spreekt mij aan vanwege de maatschappelijke functie en de kleinschalige opzet. Graag breng ik mijn ondernemersvaardigheden mee in het bestuur van Ons Raadhuis.

Petra van Stijn

penningmeester