Ik ben Irma Smeenk en ben coördinator van Ons Raadhuis. Ik heb jarenlang gewerkt in het onderwijs en de zorg als ontwikkelaar en vernieuwer. Ik vind het geweldig om nu samen met collega’s, bestuur, vrijwilligers en docenten vorm te geven aan Ons Raadhuis, een plek waar er met ouderen wordt omgegaan hoe ik dat zelf ook zou willen. Het is mijn verantwoordelijkheid dat alles goed en veilig loopt en Ons Raadhuis verder ontwikkelt. En ik doe dat met het grootste genoegen. Want ik zie zoveel mensen leven en genieten in ons Raadhuis.

Irma Smeenk

Ik ben Thea Verhoef en ben werkzaam als activiteitencoach in Ons Raadhuis. Voorafgaand heb ik heel wat jaren als verpleegkundige gewerkt. Daarna heb ik meerdere jaren met plezier gewerkt als begeleidster groepsopvang en activiteitenbegeleiding bij blinde, slechtziende en dementerende ouderen. In Ons Raadhuis begeleid ik de bezoekers bij hun activiteiten en probeer ik hun creativiteit te stimuleren. Ook voor een persoonlijk gesprek kunnen de bezoekers bij mij aankloppen en staat de deur altijd open. Het is erg mooi om te zien hoe Ons Raadhuis zich ontwikkelt en hoeveel plezier onze bezoekers beleven in de activiteiten die hier aangeboden worden. Er is een warme sfeer voor iedereen en dat maakt dat ik hier met veel plezier werk.

Thea Verhoef

Ik ben Joziene Teeuwsen en ben werkzaam als activiteitencoach in Ons Raadhuis. Mijn ervaring in het werken met ouderen heb ik opgedaan in de zorg, door het bieden van begeleiding en ondersteuning in welzijn, als casemanager dementie en als coördinator van dagbestedingen. In Ons Raadhuis begeleid ik bezoekers bij hun activiteiten en ben ik ook beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Ik vind Ons Raadhuis een inspirerende omgeving, een ‘warme’ omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.

Joziene Teeuwsen