Dagelijkse leiding

Ik ben Irma Smeenk en ben coördinator van Ons Raadhuis. Ik heb jarenlang gewerkt in het onderwijs en de zorg als ontwikkelaar en vernieuwer. Ik vind het geweldig om nu samen met collega’s, bestuur, vrijwilligers en docenten vorm te geven aan Ons Raadhuis, een plek waar er met ouderen wordt omgegaan hoe ik dat zelf ook zou willen. Het is mijn verantwoordelijkheid dat alles goed en veilig loopt en Ons Raadhuis verder ontwikkelt. En ik doe dat met het grootste genoegen. Want ik zie zoveel mensen leven en genieten in ons Raadhuis.

Irma Smeenk

Ik ben Thea Verhoef en ben werkzaam als activiteitencoach in Ons Raadhuis. Voorafgaand heb ik heel wat jaren als verpleegkundige gewerkt. Daarna heb ik meerdere jaren met plezier gewerkt als begeleidster groepsopvang en activiteitenbegeleiding bij blinde, slechtziende en dementerende ouderen. In Ons Raadhuis begeleid ik de bezoekers bij hun activiteiten en probeer ik hun creativiteit te stimuleren. Ook voor een persoonlijk gesprek kunnen de bezoekers bij mij aankloppen en staat de deur altijd open. Het is erg mooi om te zien hoe Ons Raadhuis zich ontwikkelt en hoeveel plezier onze bezoekers beleven in de activiteiten die hier aangeboden worden. Er is een warme sfeer voor iedereen en dat maakt dat ik hier met veel plezier werk.

Thea Verhoef

Ik ben Jolanda Stellingwerff en ben vanaf 1 januari 2020 activiteitencoach van Ons Raadhuis. In ontwikkeling van mijn werk als therapeute, begeleidster en docente Tai Chi en meditatie en al vanaf het begin aanwezig bij Ons Raadhuis, vind ik het erg mooi om deze plek nu in te mogen nemen. In Ons Raadhuis begeleid ik bezoekers bij hun activiteiten en ben ik beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Het is mijn wens om aandacht te kunnen geven en mensen te ondersteunen. Bijvoorbeeld door te helpen bij het vinden van een activiteit of door te luisteren naar hun verhaal. Ons Raadhuis is voor mij een speciale plek.

Jolanda Stellingwerff