Dagelijkse leiding

Ik ben Irma Smeenk en ben coördinator van Ons Raadhuis. Ik heb jarenlang gewerkt in het onderwijs en de zorg als ontwikkelaar en vernieuwer. Ik vind het geweldig om nu samen met collega’s, bestuur, vrijwilligers en docenten vorm te geven aan Ons Raadhuis, een plek waar er met ouderen wordt omgegaan hoe ik dat zelf ook zou willen. Het is mijn verantwoordelijkheid dat alles goed en veilig loopt en Ons Raadhuis verder ontwikkelt. En ik doe dat met het grootste genoegen. Want ik zie zoveel mensen leven en genieten in ons Raadhuis.

Irma Smeenk

Ik ben Jolanda Stellingwerff en ben vanaf 1 januari 2020 activiteitencoach van Ons Raadhuis. In ontwikkeling van mijn werk als therapeute, begeleidster en docente Tai Chi en meditatie en al vanaf het begin aanwezig bij Ons Raadhuis, vind ik het erg mooi om deze plek nu in te mogen nemen. In Ons Raadhuis begeleid ik bezoekers bij hun activiteiten en ben ik beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Het is mijn wens om aandacht te kunnen geven en mensen te ondersteunen. Bijvoorbeeld door te helpen bij het vinden van een activiteit of door te luisteren naar hun verhaal. Ons Raadhuis is voor mij een speciale plek.

Jolanda Stellingwerff

Mijn naam is Annet Beijer. Ik ben 62 jaar en gehuwd. Wij hebben twee dochters. Vorig jaar zijn mijn man en ik verhuisd van Breda naar Arnhem, dichter bij familie en vrienden. Hiervoor was ik als wijkcoach verbonden aan een van de wijkteams binnen Alphen aan den Rijn. Ik werkte er met zelfstandig wonende ouderen en dat deed ik bijna 15 jaar. Eerder ook op twee andere plekken, in Tilburg en Teteringen, en altijd met veel plezier. Door de jaren heen heb ik zowel mensen individueel begeleid als ook groepsactiviteiten georganiseerd en ondersteund. Dat laatste samen met ouderen en vrijwilligers. Omdat ik mijzelf graag verder wilde bekwamen heb ik enkele jaren geleden een opleiding gevolgd gericht op ouderenwelzijn en participatie. Binnen mijn werk heb ik mensen vaak op zien bloeien door zinvol bezig te zijn, in het contact met anderen. Dat zijn prachtige ervaringen die voor mij een grote drijfveer vormen. Het liefst sta ik midden tussen de mensen en werk ik betrokken en enthousiast samen met iedereen. Op die manier hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan Ons Raadhuis, als mooie plek voor ontmoeting en activiteiten voor ouderen.

Annet Beijer