Dagelijkse leiding

Ik ben Irma Smeenk en ben coördinator van Ons Raadhuis. Ik heb jarenlang gewerkt in het onderwijs en de zorg als ontwikkelaar en vernieuwer. Ik vind het geweldig om nu samen met collega’s, bestuur, vrijwilligers en docenten vorm te geven aan Ons Raadhuis, een plek waar er met ouderen wordt omgegaan hoe ik dat zelf ook zou willen. Het is mijn verantwoordelijkheid dat alles goed en veilig loopt en Ons Raadhuis verder ontwikkelt. En ik doe dat met het grootste genoegen. Want ik zie zoveel mensen leven en genieten in ons Raadhuis.

Irma Smeenk

Ik ben Jolanda Stellingwerff en ben vanaf 1 januari 2020 activiteitencoach van Ons Raadhuis. In ontwikkeling van mijn werk als therapeute, begeleidster en docente Tai Chi en meditatie en al vanaf het begin aanwezig bij Ons Raadhuis, vind ik het erg mooi om deze plek nu in te mogen nemen. In Ons Raadhuis begeleid ik bezoekers bij hun activiteiten en ben ik beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Het is mijn wens om aandacht te kunnen geven en mensen te ondersteunen. Bijvoorbeeld door te helpen bij het vinden van een activiteit of door te luisteren naar hun verhaal. Ons Raadhuis is voor mij een speciale plek.

Jolanda Stellingwerff

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Jasmijn Plugge. Sinds mijn geboorte woon ik met veel plezier in Arnhem. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee kinderen. Ik ben ruim 21 jaar werkzaam in de zorg. En na het vervullen van verscheidene functies, op verschillende locaties, werk ik momenteel met veel plezier in de thuiszorg. Toen het Raadhuis op mijn pad kwam greep ik die kans met beide handen aan. Een nieuwe uitdaging en een leuke afwisseling op mijn huidige baan. Sommige van u kennen mij al een beetje, want ik ben een paar keer voor Thea ingevallen. Vanaf heden zal ik elke dinsdag op het Raadhuis aanwezig zijn.
Op de dinsdag ontvang ik u graag en sta ik open voor uw vragen. Misschien kan ik uw vraag beantwoorden vanuit mijn kennis en of ervaring. Of lossen we samen iets op vanuit onze gezamenlijke creativiteit. Samen in beweging blijven. Elkaar bemoedigen en inspireren dat is mijn wens!

Jasmijn Plugge

Mijn naam is Mariëlle Hoogeboom en ik ben vanaf 1 juni 2022 officieel een van de activiteitencoaches van Ons Raadhuis.
Het voelt hier als een warm bad, een thuis. Wat een gezelligheid kent Ons Raadhuis.
Ik ben 46 jaar en jarig in januari, ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben wij één kind, Zoë. We wonen in het ‘mooie’ Westervoort. Maar eigenlijk ben ik een Arnhems meisje. Ik heb al best wat verschillende werkplekken gehad, hiervoor was ik activiteitenbegeleider in het Lorentzhuis op een afdeling met mensen met dementie. En daarvoor werkte ik op een dagbesteding voor ouderen in Lobith. In mijn vrijetijd ben ik graag creatief bezig met haken, fotografie, kleding maken en mixed media. Mixed media is een hobby waarbij ik allerlei technieken en materialen door elkaar gebruik en daarvoor heb ik een soort van atelier bij mij thuis. Naast alle creatieve uitspattingen vind ik het heerlijk om lekker buiten koffie te drinken, ook als het wat kouder is! En ik hou van lezen…
Ik ben op woensdag en donderdag aan het werk in Ons Raadhuis en onder het genot van koffie vertel ik je graag meer.

Mariëlle Hoogeboom