Buurtbieb

Bij onze buurtbieb kan iedereen uit de buurt binnen lopen om een boek te lenen. Het lenen is gratis. Ook als u nog nooit bij Ons Raadhuis binnen bent geweest, bent u van harte welkom om gebruik te maken van de buurtbieb. De boekenkast is elke dag geopend van 9.30 – 16.30 uur. De kast is gevuld met diverse categorieën Nederlandstalige boeken. Van klassieke romans tot thrillers.

Een aantal vrijwilligers zorgt ervoor dat de inhoud van de kast van goede kwaliteit blijft. Als u op zoek bent naar een specifiek boek of specifieke schrijver, kunt u dit aangeven bij Mieke Reijling, Rolien Vermeire of Dia Berends. Zij kunnen dan kijken of het boek in de voorraad aanwezig is. Of u vermeldt titel, schrijver, uw naam en telefoonnummer in het zwarte boekje, dat op de balie rechts naast de kast ligt.

Als u nog nooit bij Ons Raadhuis geweest bent, is dit misschien een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de gezellige en informele sfeer. Naast de buurtbieb heeft Ons Raadhuis nog tal van andere activiteiten die de moeite waard zijn. De koffie staat klaar en er is altijd iemand aanwezig die u graag wegwijs maakt.