Schildercursus ‘Het huis van je leven’

Eern schildercursus door docent Suzan Spoelstra

In deze lessenserie ga je ‘Het huis van je leven’ schilderen.
Op dit schilderij beeld je drie tot vijf kamers af die symbool staan voor de herinneringen van je eigen verhaal. Dit is uiteindelijk één 2-dimensionaal schilderij waarvan je zelf de grootte bepaalt. Dus klein werk of juist groot is allemaal goed.

In de lessen van de cursus zit een zachte opbouw. Waarin je bijv. eerst schetst en dan begeleid de stappen zet naar het uiteindelijke resultaat. De winst zit in de reis van het project en niet zozeer in het resultaat. Nadat je hier een half jaar met de groep aan hebt gewerkt is er een mogelijkheid om dit werk te delen in de vorm van een expositie die  georganiseerd wordt door Ons Raadhuis.

Docent Suzan Spoelstra heeft dit project bedacht en staat te popelen om jullie met dit traject te gaan begeleiden, stimuleren en ondersteunen. Of zoals ze het zelf zegt: ‘Ik neem u graag mee’.

Voorbeeld 3-dimensionaal ‘Huis van je leven’

Uitleg over cursus op dinsdag 8 augustus

Het project bestaat uit 14 schilderlessen die worden gegeven op dinsdag 14.45 – 16.15 uur . De eerste les is op dinsdag 8 augustus en dan zal docent Suzan Spoelstra de cursus toelichten en alle vragen beantwoorden en onduidelijkheden wegnemen. Dan kunt je alsnog besluiten of je wilt deelnemen.

De lessen daarna zijn op de volgende data:

15, 22 en 29 augustus

5, 12, 19 en 26 september

3, 10, 24 en 31 oktober, 19 oktober NIET i.v.m. vakantie

7 en 14 november.

Spreekt het je aan? Heb je interesse? Kom dan op dinsdag 8 augustus om 14.45 naar Ons Raadhuis voor de eerste les.
De lessen bedragen € 7,40 per keer voor leden, € 10,00 voor niet-leden. Dat is inclusief materiaal. Het lidmaatschap kost vanaf 1 juli € 14,00 euro.

Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1, 6881 SK Velp.
Voor informatie: 026-8449140 of
info@onsraadhuis.com
of kijk op onze website www.onsraadhuis.com