Computersoos Ons Raadhuis is blij met nieuwe vrijwilligers

Sinds 2022 wordt elke woensdagmiddag in Ons Raadhuis een computersoos gehouden waar mensen hulp kunnen krijgen met hun smartphone, tablet of laptop. De groep vrijwilligers is onlangs weer uitgebreid waardoor er nu nog meer kennis is over alle soorten Apple computers en smartphones en over Windows, MS Office 365, MS OneDrive en hardware.
Het belangrijkste blijft daarbij om gezellig en in alle rust alle makkelijke en moeilijke problemen op te lossen. Een kop koffie met een koekje is daarbij vanzelfsprekend.

Iedereen met belangstelling of vragen is elke woensdag van 14:00 tot 15:30 van harte welkom. Vooraf aanmelden via telefoonnummer 026-8449140 is aan te raden want dan heb je voorrang op mensen die op de bonnefooi binnenlopen, wat natuurlijk ook altijd kan. Deelname aan de computersoos is kosteloos. Ons Raadhuis vraagt wel een bijdrage voor de koffie of thee en de koekjes.